Wat anderen zeggen

Benieuwd wat zeggen anderen over mij en mijn praktijk?
Zomaar een greep uit de opmerkingen van ouders en kinderen die bij mij in de praktijk zijn geweest.

Moeder van zoon, gestart in groep 7 en nu een mooi advies in groep 8.
Dat “steuntje” in de rug heeft zo positief uitgepakt voor mijn zoon! Al na een korte periode zagen we resultaat! Daarnaast vond hij het ook gezellig om naar Brenda te gaan! Brenda is heerlijk relaxt en zorgt er echt voor dat een kind weer meer zelfvertrouwen krijgt! En als de resultaten op school dan ook nog eens positief uitpakken….. dan is dat dubbel feest!!!

Moeder van jongen groep 6:
Hij voelt nu goed zijn woede opkomen en weet er mee om te gaan. Het is weer gezellig en ontspannen thuis!

Meisje met een hoofd vol gedachten:
“Het voelt zo fijn dat ik heel verhalen lekker bij Brenda in het kamertje kan achterlaten!”

Moeder van meisje uit groep 6
“Sinds die rotziekte een schaduwwolk over het leven en zelfvertrouwen van onze dochter brengt, heb jij ons geholpen de zon in ons meisje wat terug te laten stralen en weet ze weer wie ze is en wie ze mag zijn”
DE ZON STRAALT WEER

Moeder van jongen uit groep 8
Vorig jaar kreeg ik te horen dat mijn zoon een leerachterstand had. Een niet al te hoog advies met Lwoo werd gegeven. Zelf had ik het idee dat hij een leerachterstand had opgebouwd door de absentie van zijn juf gecombineerd met gebeurtenissen die nogal emotioneel waren geweest. Ik heb toen samen met mijn zoon besloten om hem RT te laten volgen buiten school om. Ik kwam bij Kindercoach Leidschenveen terecht en Brenda is hard aan het werk gegaan met mijn zoon, om te zien waar zijn struikelblokken lagen. Het resultaat is dat hij in 1 schooljaar 2 jaren vooruit is gegaan! Nu in groep 8 laat hij betere resultaten zien waardoor duidelijk is dat hij het zeker kan, maar nèt even die extra aandacht nodig had die school niet kan bieden. Supertrots natuurlijk op het harde werken en waanzinnig dat Brenda hem de kleine dingen weer kon bijbrengen waar ze op school gewoon geen tijd of aandacht voor hadden.
Super dankbaar dat wij dit gedaan hebben, wat overigens voor mijn zoon ook nooit als vervelend werd beschouwd. Hij blij en wij blij.

Moeder van meisje van 12 die samen met een vriendin het puberspel speelde:
“Ze heeft er echt veel aan gehad. Ze ging ineens wat langer nadenken voor ze iets terug appte in een groepsapp om te voorkomen dat er negatieve reacties op kwamen”

Moeder van tiener van 16 die wat onzeker door het leven ging.
Brenda heeft onze dochter fantastisch geholpen met haar onzekerheden door direct persoonlijk vertrouwen te winnen, de goede vragen te stellen en gesprekken te voeren en met praktische tips en tools ook echt aan de slag te gaan. Het heeft onze dochter meer dan goed gedaan.