Brenda

 

Hallo, ik ben Brenda van Rooijen, Kindercoach Leidschenveen. Ik woon al heel wat jaren in Leidschenveen met mijn man en onze twee zoons. Ik was één van de gelukkige tieners die al heel vroeg wist wat ik wilde worden en waarvoor ik op school mijn best moest doen. Juf op een basisschool was wat ik ambieerde. Na de Pabo kwam ik te werken op een school waar ik mijn hart kon ophalen met het mooiste wat er is; kinderen iets bij bijbrengen, kinderen verder brengen in hun leven. Vooral in de beginjaren kon ik me geen mooier beroep voor stellen. Ik zag in de loop der jaren het onderwijs wel veranderen en vroeg me zo af en toe nog wel af of ik ieder kind nog datgene kon bieden wat ik voor ogen had toen ik besloot leerkracht te worden.

In de twee jaar dat wij met het gezin in het buitenland woonden, heb ik de opleiding Kindercoach gedaan. Het leek me mooi meer energie te steken in het individuele kind en dat ene kind weer in zijn of haar kracht te zetten.

Terug in Nederland had ik weer snel een baan in het onderwijs. Het was heerlijk om weer te werken met kinderen, maar tegelijkertijd werd het gevoel steeds sterker om meer aandacht te geven aan elk uniek individueel kind. Dus nam ik de beslissing, het was tijd om mijn eigen praktijk te openen als kindercoach: Kindercoach Leidschenveen!
Met mijn meer dan 20 jaar ervaring als leerkracht basisonderwijs en mijn grote hart voor kinderen wil ik de kinderen die het tijdelijk lastig hebben laten zie hoe krachtig en mooi zij zelf zijn. En dat in combinatie met nog steeds één dag in de week voor een leuke groep 4 in Rijswijk!

In mijn praktijk ga ik met kinderen en tieners aan de slag om te kijken waar hun kracht ligt en wat hun sterke eigenschappen zijn en zet zo ieder kind weer steviger in zijn of haar schoenen. Ik geef ze net dat steuntje in de rug dat zij op dat moment nodig hebben.