De koffietafel

Zet moeders bij elkaar aan een koffietafel en het gesprek gaat toch al snel over hun kinderen en het opvoeden daarvan. Uiteraard verschillen de gespreksonderwerpen per leeftijdsfase van de kinderen, maar opvoeden en de ontwikkeling van de kinderen geeft genoeg stof om over te praten. Zo geven we elkaar tips, horen we dat het altijd erger kan, dat het allemaal nog wel meevalt of beseffen we dat het lastigste misschien nog wel gaat komen.
Er kunnen natuurlijk ook onderwerpen voorbij komen waar je meer over wilt weten. Waarom reageert mijn kind zo? Wat gebeurt er precies in een bepaalde fase? Wat kan een andere manier van aanpakken zijn?
Voor dit soort vragen kunnen jullie met een groepje bij mij terecht!

Op een samen met jullie gekozen tijdstip en plaats met een kopje koffie of thee erbij, vertel ik jullie meer over dit onderwerp.

We praten met elkaaropvoeden, gesprek zonder oordelen, veroordelen of beoordelen over dit onderwerp. Soms kan het al verlichtend werken als je hoort dat jij niet de enige bent die met een situatie stoeit en wie weet komt de gouden tip voorbij.

Enkele voorbeelden voor onderwerpen zijn: puberbrein, omgaan met huiswerk en schoolstress, ruzies tussen broertjes en zusjes, kinderen die explosief boos worden of omgaan met teleurstellingen. Maar ook leuk als jullie zelf een onderwerp hebben.
Reageer via het contact formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De kosten voor de hele groep zijn €26,- inclusief BTW.
Groepsgrootte max 4 personen.

Voor losse deelnemers geldt een prijs van €7,50 inclusief BTW.