Brenda

kindercoach, coach, BrendaHallo, ik ben Brenda van Rooijen, Kindercoach Leidschenveen, en woon al heel wat jaren in Leidschenveen met mijn man en onze twee zoons. Ik was één van de gelukkige pubers die al heel vroeg wist wat ik wilde worden en waarvoor ik op school mijn best moest doen. Juf op een basisschool was wat ik ambieerde. Na de Pabo kwam ik te werken op een school waar ik mijn hart kon ophalen met het mooiste wat er is; kinderen iets bij bijbrengen, kinderen verder brengen in hun leven. Vooral in de beginjaren kon ik me geen mooier beroep voor stellen. Ik zag in de loop der jaren het onderwijs wel veranderen en vroeg me zo af en toe nog wel af of ik ieder kind nog datgene kon bieden wat ik voor ogen had toen ik besloot leerkracht te worden.

In 2014 kregen wij als gezin de kans om voor een bepaalde periode voor mijn mans werk te verhuizen naar New York. Deze kans grepen we en ik moest mijn baan opzeggen op de school in Rijswijk waar ik werkte, met pijn in mijn hart. Gedurende de twee jaar in New York  heb ik, naast lesgeven op de Nederlandse school, mijn tijd besteed aan een opleiding Kindercoach en deed ik examen op het Nederlands Consulaat in New York City. Het gevoel in me was aangewakkerd dat werken met één uniek kind per keer wel erg mooi en fijn was.
Terug in Nederland had ik weer snel een baan in het onderwijs. Het was heerlijk om weer te werken met kinderen, maar tegelijkertijd werd het gevoel steeds sterker om meer aandacht te geven aan elk uniek individueel kind. Dus nam ik de beslissing, het was tijd om mijn eigen praktijk te openen als kindercoach: Kindercoach Leidschenveen! Met mijn 20 jaar ervaring als leerkracht basisonderwijs en mijn grote hart voor kinderen wil ik de kinderen die het tijdelijk wat lastig hebben laten zie hoe krachtig zij zelf zijn. Ik ga deze kinderen een boost geven, het zetje in de rug zodat zij weer verder kunnen.