Nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Wat nieuws op mijn site. Elke keer een blog om jullie op te hoogte te houden over alle ontwikkelingen rondom “Kindercoach Leidschenveen” en welke activiteiten er weer aan gaan komen.

Deze week is het “De week tegen pesten.” Houd de folder in de gaten die vanuit de basisschool mee naar huis komt, want mijn advertentie staat erin!
Later deze week nog een artikel over pesten op mijn Facebook pagina

Donderdag 14 september was het zover. De eerste Thema Tafel over “Ruzie tussen broers en zussen.” Het was een gezellige, fijne en inspirerende avond met allerlei tips en gesprekken. Voor de thema-avond geldt, dat we met een klein groepje aan tafel zitten waardoor we de gesprekken centraal kunnen houden en er een open sfeer kan zijn. Ik vond het erg leuk om te doen en de reacties waren erg positief. Voor mij voldoende reden om te besluiten om op dinsdag 26 september dit thema te herhalen. Ik heb hiervoor nog twee plekken. Aan deze Thema Tafel zitten deze keer geenruzie maken, vaardigeheden leren, nieuws kosten. Dus twijfelde je, schrijf je dan nu snel in middels het contactformulier of een email naar brenda@kindercoachleidschenveen.nl.

Op 5 oktober staat er weer één gepland over “het Puberbrein.” Hier is nog één plaats beschikbaar en ook deze zal ik gratis aanbieden.

En de week van 9 oktober is het “De week van het opvoeden.” Naast een workshop die ik ga geven op de Wethouder Brederode School (hier volgt nog informatie over) zit ik ook te denken over een koffie-ochtend over een thema. Die zal waarschijnlijk plaats vinden op woensdag 11 oktober. Verdere informatie volgt nog.

Nog voortkomend uit “De dag van de scheiding”, waar ik op 8 september een artikel over publiceerde op mijn Facebook pagina, bezoek ik donderdag een congres over dit onderwerp. Een interessant en zo actueel onderwerp. In één van mijn volgende blogs zal ik jullie daar zeker meer over vertellen!

Ook op instagram ben ik ondertussen ook te volgen.

Maar natuurlijk het meest belangrijke, zit je kind niet lekker in zijn vel en heeft het een tijdelijk steuntje in de rug nodig. Neem dan contact met me op.
Want ieder kind verdient het om gelukkig te zijn!

coach, kinderen, zelfvertrouwen

 

 

Geef een reactie